De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder

Info jeugdsector

Op www.limburg.be/jeugd vind je een overzicht van alle gemeentelijke jeugddiensten en provinciale jeugdorganisaties met contactgegevens.

Het Feestloket verzamelt alle informatie voor organisatoren van fuiven en andere evenementen op één infopunt. Een overzicht van alle gemeenten met een feestloket en de contactgegevens vind je op www.feestloket.be.

De Fuifbus biedt feestende jongeren veilig en gratis vervoer van en naar fuiven. Limburgse jeugd-, studenten- en sportverenigingen kunnen gratis een fuifbus aanvragen. Alle info over de Fuifbus op www.limburg.be/fuifbussen.

De Provinciale Uitleendienst Limburg (PUL) heeft een breed uitleengamma. Je kan er terecht voor het uitlenen van materialen in beeld, geluid, licht en meer. Meer info op www.limburg.be/pul.

Limburg telt heel wat gesubsidieerde repetitiekoten, verspreid over dertien verschillende gemeenten. Meer info over deze openbare repetitieruimtes vind je op www.limburg.be/jeugd.

Contactgegevens dienst

Jeugddienst, Afdeling Onderwijs, Opvoeding, Jeugd en Noord-Zuid, Directie Mens
Universiteitslaan 1
3500 Hasselt

tel. 011 23 72 70
e-mail jeugd@limburg.be
http://www.limburg.be/jeugd

Openingsuren

Het Provinciehuis is elke werkdag geopend van 9 tot 12 uur en van 13.30 tot 17 uur.

Provinciale Uitleendienst Limburg (PUL)

Nieuws

woensdag, 14 juni 2017
Jong redt Oud
Met "Jong redt Oud" nemen kinderen en jongeren een erfgoedsite of landschap met erfgoedwaarde onder hun hoede. Ze helpen bij het onderhoud en de ontsluiting. Door hen de boeiende verhalen achter het...
dinsdag, 06 juni 2017, 15.25 u.
afbeelding van een tent met dennen op de achtergrond
Vanuit de Provinciale Bibliotheek Limburg ondersteunen we alle Limburgse jeugdverenigingen bij hun kampactiviteiten met de actie "De PBL mee op kamp". De PBL biedt al voor het negende jaar...
zondag, 26 februari 2017
Logo van de jeugdboekenmaand die in het teken staat van gender.
De hele maand maart staat in het teken van boeken- en leesplezier. Jeugdboekenmaand 2017 neemt als thema "MVX: Je bent wie je bent.". Meter en peter zijn deze keer presentator Karolien Debecker...