De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
Bezoek het Provinciehuis tijdens Open Bedrijvendag op 7 oktober 2018 van 10 tot 17 u.

Bezoek het Provinciehuis tijdens Open Bedrijvendag

vrijdag, 14 september 2018

Zondag 7 oktober 2018 opent het Provinciehuis de deuren tijdens Open Bedrijvendag. Nieuwsgierig naar wat een provinciebestuur eigenlijk is? Wil je weten wat er allemaal gebeurt in dat grote gebouw langs de ring in Hasselt?

Bezoek ons tussen 10 en 17 u. ... laat je verrassen door de openheid en de ruimte van het gebouw en ontdek ook wat de provincie allemaal voor jou doet!

Provincie Limburg stelt zichzelf voor via een parcours met verhalen, infostands, adviezen, demonstraties, realisaties, ... en na afloop ontvang je een goodybag en een streekgebonden drankje.

Alles wat je moet weten over de provincie Limburg tijdens Open Bedrijvendag: www.limburg.be/openbedrijvendag.


Wat is Open Bedrijvendag?

Elke eerste zondag van oktober openen sinds 1991 honderden bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren de deuren voor het grote publiek. Met honderdduizenden bezoekers is het event telkens weer een schot in de roos.
In 2018 vindt Voka Open Bedrijvendag plaats op zondag 7 oktober van 10 tot 17 u., zowel in Vlaanderen als in Brussel.

Als bezoeker krijg je de unieke kans om te ontdekken hoe jouw favoriete producten gemaakt worden, hoe bedrijven tewerk gaan, waar jouw buurman werkt, ... Voor een bedrijf is het dan weer dé gelegenheid om trots te tonen wat er dag in dag uit achter de bedrijfsmuren gebeurt en uit te pakken met nieuwe gebouwen, producten, collega's en nog veel meer!

Website: www.openbedrijvendag.be

Nieuws op maat

Het overzicht van nieuws, door jou gekozen ...

Dit e-mailadres bestaat al. Je kunt jouw voorkeuren altijd aanpassen via jouw account.